Warning: mysql_fetch_assoc(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in E:\Websites\ikhp.se\kartarkiv.ikhp.se\include\data_access.php on line 532
Mitt digitala kartarkiv :: Woc spectator race Lång (2019-08-17)
Woc spectator race Lång (2019-08-17)
Kategori: Tävling
Karta/område: Mörk
Arrangör: Norsk Orientering
Land: Norge
Distans: Lång
Sträcka: 6.75 km
Tid: 45:07
Detta loppet är jag nöjd med, men några mindre missar blev det.Kroppen och tekniken kändes bra. I denna terrängen är det väldigt viktigt att hitta bra stråk och passager annars kan tiden lätt rinna iväg. Loppet resulterade i en andra plats 6s efter.
Jag inledde snabbt och bra tekniskt till ettan och jag fick även hjälpkurvehöjden under sträcket och mossen. Och kunde sedan få en bra ingång.
Till tvåan var planen att gå mot den stora mossen höger om sträcket för att sedan få hygget innan man var tvungen att springa över bäcken. Ingen perfekt ingång mot kontrollen, var lite osäker var jag gick in efter stigen men kunde ändå få höjden och sänkan in mot kontrollen.
Till trean fick jag en bra utgång mot det gula jämte stigen. Sedan var det bara att följa den upp till lillstigen och bäcken. Men jag gjorde en lite miss på kontrollen, jag hade inte riktigt koll på var jag gick in, men kunde läsa in mig vid gula höjden nedanför kontrollen.
Till fyran kunde jag direkt se att det var snabbare att springa på höger sida av bäcken, det såg mer planare ut. Jag löste sträckan väldigt bra, kunde få lillhygget med bäcken mitt på sträckan för att sedan läsa ig till grönomårdet med mossdraget. Sedan var det bara att finläsa in, och kunde se kontrollen på långt håll. Kunde hålla en hög fart på hela sträckan.
Till femman-nerför branterna och sedan få den stora höjden, sedan öppna ytan före bäcken. efter det kunde jag få höjdpartiet och ner till branten.
Till 6:an sökte jag släpstigen på hygget för att sedan få den riktiga stigen. sista säkra var grönområdet precis innan kontrollen.
Till sjuan höll jag på att glida lite snett, men tog ett kartstopp och kunde få syn på brantkanterna och höjden.
Till åttan var planen att gå rakt på och korsa hygget. Men när jag kom bort mot stigen och vätskan ångrade jag mig. Hygget kändes inte så snabbt, så rundade helt istället. Vet inte vad som var snabbast, men fick en bra ingång.

Till nian var det bara att gå rakt. först få stigen och sedan vägen. Höll en bra riktning och kom precis på strcäket vid vägen. Sedan var det bara att försöka hitta stråk inne i grönområdet och få det vita höjdpartiet innan kontrollen för att sedan få syn på den stora höjden med kontrollen.
Till tian ksk man skulle gå lite vänster och få passagen över bäcken och få sträckan mestadels vit.
Men jag fick kontrollen bra och sänkan in mot kontrollen.
Till elvan-grovriktning mot brantkanterna och gröngula området. In mot kontrollen blev jag osäker och höll på att dra vänster. Men kunde se sänkan och branten väsnter om kontrollen.
Sedan flöt det på bra in i mål.
Visa kommentarer (0)
 
Woc spectator race Lång (2019-08-17)