Warning: mysql_fetch_assoc(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in E:\Websites\ikhp.se\kartarkiv.ikhp.se\include\data_access.php on line 532
Mitt digitala kartarkiv :: Woc spectator race medel (2019-08-16)
Woc spectator race medel (2019-08-16)
Kategori: Tävling
Karta/område: Mörk
Arrangör: Norsk Orientering
Land: Norge
Distans: Medel
Sträcka: 3.9 km
Tid: 24:48
Glömde startstämpla, hade inte koll på hur emit brickorna fungerade, men märkte det när jag kom imål att jag var felstämplad.
Loppet är jag väl lite halv nöjd med.
Fysiken kändes inte så bra, och med denna terrängen blev det ännu slitsammare.
Jag inledde ettan bra, planen var att få sänkdraget innan kontrollen för att sedan lyfta blicken och se hjälpkurvehöjderna.
Till tvåan gick jag bra i början, tills mossen, men jag blev sedan osäker in mot kontrollen och gjorde en lite sväng, men ca 20-25s.
Till trean såg jag väldigt långt och kunde när jag kom upp på höjdpartiet på mitten av sträckan se höjdåsen innan kontrollen. Då visste jag att jag hade rätt riktning och kunde sedan få sänkan bra.
Till fyran var planen att gå en grovriktning ned till stigen för att sedan läsa på höjderna in mot kontrollen. Jag löste sträckan bra, förutom att jag kom lite snett in mot kontrollen, men kunde läsa in mig på grönområdet sänkan nedanför kontrollen. Jag slog även i benet i en sten neför trean, som gjorde att jag tappade fart.
Till femman var det bara att springa uppför höjden och sedan se grönområdet och sedan kontrollen.
Ut från femman kunde jag se punkthöjden vänster om sträcket och då var det bara att ligga ovanför den och kunde sedan se höjdformationen.
Till sjuan drog jag grovriktning mot stigen och kunde läsa in mig vid vätskan. Men jag drog ändå lite snett eftersom jag läste fel på höjdkanterna. Men kunde sedan få sänkan och in mot kontrollen.
Till åttan var ju planen att gå upp på höjderna för att sedan få den första grönområde sänkan och sedan den andra. Men nu i efterhand såg jag att man kunde gå mot den gula öppna området för att sedan skråa in då man kan läsa på sänkorna och grönområdet och spara höjd. Längst upp på höjderna var det även rätt så bökigt och svårt att ta sig fram.
Sedan flöt det på bra in mot mål.
Hade kommit tvåa, ca 30 s efter.
Visa kommentarer (0)
 
Woc spectator race medel (2019-08-16)