Warning: mysql_fetch_assoc(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in E:\Websites\ikhp.se\kartarkiv.ikhp.se\include\data_access.php on line 532
Mitt digitala kartarkiv :: GM Lång (2019-08-10)
GM Lång (2019-08-10)
Kategori: Tävling
Karta/område: Kransmossen
Arrangör: Hestra if
Land: Sverige
Distans: Lång
Sträcka: 6.43 km
Tid: 38:45
Det gick mkt bra förutom några mindre missar. Det blev en andra plats, 23s efter.
Inledde bra till 1:an, men till tvåan gjorde jag ett paralellfel och gled över på fel höjd och mot fel stenar, men märkte det ganska snabbt som blev en 30s tapp.
Tredje kontrollen gick precis som planerat, genom att utnyttja stigarna i början och sedan glida ned mot mossen med grönområdet och sedan få en säker ingång.
Fyran var att ta grovkompass mot hygget och få syn på den stora höjden under sträcket och sedan in och plocka kontrollen.
Till femman var planen att få det första grönområdet vid sträcket och där fann jag ett bra stråk. Sedan att få syn på nästa grönomårdet efter höjderna, och därifrån blir det en ganska enkel ingång.
Till nästa långsträcka (åttan), var planen att få den lilla stigen runt mossarna och sedan få hygget. Men jag gjorde en liten kontrollmiss. jag visste var jag gick in, men stannade lite tidigt och kunde sedan läsa in mig vid lilla mossen i grönområdet.
Sedan bra till 10:an.
Till 11:an var jag lite osäker på vilket vägval jag skulle ta, men beslutade mig för att ta den lilla stigen till skogsvägen för att sedan läsa på höjderna in mot kontrollen. Löste kontrollen mkt bra och vann sträckan med ca 25s.
Till 12:an höll jag på att springa för långt men såg sänkan och kunde ta kontrollen med en ca 10s tapp.
Sedan flöt det på bra in i mot mål.
Visa kommentarer (0)
 
GM Lång (2019-08-10)